Uudistuneet sivut

Gigan sivut on uudistettu lukukaudelle 2014. Uudistuksissa on pyritty kehittämään sivujen käytettävyyttä ja ottamaan huomioon saatu palaute.

Jatkossa etusivulla näkyvät sekä uutiset, että tulevat tapahtumat. Aiemmasta poiketen tapahtumat on erotettu uutisista erilliseksi osioksi. Nyt voitkin kätevästä tarkistaa tulevat tapahtumat listauksesta uutisten alta tai tapahtumakalenterista. Uutiset osio taas on pyhitetty kaikelle muulle tiedottamiselle. Linkki uutisarkistoon löytyy nykyään myös sivun alareunan lisäksi sivun vasemmasta reunasta.

Myös hallitus välilehti on saanut uudet hehkeät kuvat ja päävalikon linkkien nimiä on muutettu vastaamaan paremmin sisältöä. Valitettavasti olemme joutuneet uuden kalenteri-toiminnon takia luopumaan tuesta pienikokoisille kännykän näytöille (480px). Tuemme kuitenkin edelleen älypuhelinten ja tabelttien resoluutioita (640px ja suuremmat).