Tervetuloa uusi opiskelija!

Teknisen viestinnän ja tietotekniikan ainejärjestö Giga onnittelee syksyn uusia opiskelijoita opiskelupaikasta, tervetuloa!

Olemme kolmen tiedekunnan (teknillisen, filosofisen & kauppatieteellisen) välissä toimiva ainejärjestö, joka auttaa ja neuvoo uusia jäseniään opintojen alkuunpääsemiseksi, sekä järjestää vapaa-ajalla mukavaa puuhasteltavaa.

Ensimmäisinä opiskelupäivinä kannattaa pyörähtää jossain välissä ainejärjestömme kahvihuoneella, Technobotnian ainejärjestökäytävällä sijaitsevassa G-pisteellä, nappaamassa neuvoja ja tsemppausta vanhemmilta opiskelijoilta sekä nauttimassa kupillisen kahvia, jos tuntuu että informaatiotulva saa pään sekaisin. G-pisteeltä myös löytyy luentojen lomassa hengailevia opiskelijoita pitkin lukuvuotta, joten rohkeasti vain paikalle moikkaamaan!

 

Viimeistään Gigan toimintaan kannattaa käydä tutustumassa syyskuussa järjestettävässä tutustumisillassa, jossa hallitus ja vanhemmat opiskelijat viimeistään toivottavat teidäät kaikki tervetulleiksi . Seuraa siis sivuja ja pysyt kärryillä toiminnastamme ja laita rohkeasti viestiä tulemaan palautteen kautta, jos jokin opinnoissa tai Gigan toiminnassa askarruttaa mieltäsi. Autamme mielellämme.

Muistathan käydä tykkäämässä FaceBook-sivustamme https://fi-fi.facebook.com/gigary/