Uutiset

Tälle sivulle kootaan uutisia mm. Gigaan, tekniseen viestintään ja Vaasan yliopistoon liittyvistä asioista. Uutiset koostuvat esimerkiksi tulevista tapahtumista ja merkittävistä muutoksista.


16.2.2020 – Vaasan ylioppilaskuoro etsii jäseniä

“Vaasan ylioppilaskuoro etsii uusia jäseniä! Kuorolaulu on yhteisöllinen harrastus, joka tarjoaa musisoinnin ja esiintymiskokemusten lisäksi tekemistä muun muassa pizza-iltojen ja karaoken parissa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin Vaasan yliopiston Tervahovissa Levón-auditoriossa. Tervetuloa harjoituksiin!”

Joten menkäähän kokeilemaan jos kiinnostaa! Alla vielä lisäinfoa.


27.1.2020Suomen Mentorien Tehdään töitä -kampanja käynnistyy

Tehdään töitä -ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee-ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja saattaa tulevaisuuden potentiaali suomalaisen yhteiskunnan käyttöön. Kampanjan kohderyhmänä ovat vastavalmistuneet ja pian valmistumassa olevat korkeakoulutetut nuoret.

Kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat reilusti palkattuja noin 6 kk mittaisia harjoittelupaikkoja, joissa harjoittelijoille on tarjolla arvokasta työelämäkokemusta oman alansa tehtävistä. Tehdään töitä 2020 –trainee-ohjelmassa harjoittelupaikkoja tarjoavat seuraavat yritykset: Kesko, KPMG, VTT ja Wärtsilä. Trainee-paikkoja on tänä vuonna tarjolla pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa.

Tehdään töitä 2020 –ohjelman haku on auki 27.1.–16.2.2020 (HUOM! Osassa paikoista haku päättyy jo 9.2.) Lisää tietoa kampanjasta löydät täältä: https://suomenmentorit.fi/tehdaan-toita/.  Harjoittelupaikat julkistetaan Suomen Mentorien nettisivuilla 27.1.2020.

www.suomenmentorit.fi