Uutiset

Tälle sivulle kootaan uutisia mm. Gigaan, tekniseen viestintään ja Vaasan yliopistoon liittyvistä asioista. Uutiset koostuvat esimerkiksi tulevista tapahtumista ja merkittävistä muutoksista.


17.3.2020 – Kysely luovuudesta pro gradua varten

Hei!

Mietitkö, millä perusteella jotakuta pidetään luovana, kun toista ei? Entä mikä tekee taideteoksesta luovan? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia meneillään olevassa pro gradu -tutkimuksessa.

Teen kognitiotieteen pro gradu -tutkimustani ihmisten tavoista arvioida luovuutta. Etsin vastaajia tutkielmani kyselyyn, jossa arvioidaan erilaisten taideteosten luovuutta valmiiden kysymysten avulla.

Kyselyyn vastaaminen ei edellytä taiteiden tuntemusta, eikä vastaamista ole rajoitettu vain “luoville ihmisille”. Jos luovuus kiinnostaa sinua, toivon, että osallistuisit tutkimukseeni.

Voit vastata kyselyyn oheisesta linkistähttps://webropol.com/s/luovuudentutkimus2020

Kyselyyn vastaaminen vie noin 20 minuuttia. Tarvitset vastaamiseen äänentoistoa, kuten kuulokkeet.

Vastaamalla kyselyyn voit osallistua 40€ Superlahjakortin arvontaanSuperlahjakortti on mahdollista muuttaa satojen yritysten lahjakorteiksi, joten sen käyttö on vain luovuudesta kiinni!

Mahdollisia kysymyksiä ja lisätietotiedusteluja tutkimukseen liittyen voit esittää allekirjoittaneelle (henrik.a.lassila@student.jyu.fi).

Kaikkea kyselyssä kerättyä dataa käytetään vain tieteelliseen tutkimukseen, eikä vastausten perusteella ole mahdollista tunnistaa vastaajia henkilökohtaisesti.

Kiitoksia osallistumisestasi!

Ystävällisin terveisin

Henrik Lassila