Giga ry:n vuoden 2015 hallitushaku

Giga ry:n vuoden 2015 hallitushaku on käynnissä!

Haluatko kokemusta järjestötoiminnasta vai itsellesi uuden harrastuksen? Haluatko CV-listaukseesi komeilemaan esimerkiksi ”Projektivastaavan”-tittelin? Vai kiinnostaako Sinua kenties vaikuttaminen Vaasan yliopiston kampuksella?

Nyt se on mahdollista, sillä Giga ry etsii uuteen hallitukseensa seuraavia toimijoita:

  • Puheenjohtaja
  • Varapuheenjohtaja (tämä titteli yhdistetään aina johonkin toiseen hallitusvirkaan)
  • Tiedottaja-sihteeri
  • Yrityssuhde- ja talousvastaava
  • Koulutuspoliittinen vastaava
  • Projektivastaava

Giga ry on yli 70 jäsenellään yksi Vaasan yliopiston seitsemästä ainejärjestöstä. Giga edustaa yliopiston Teknisen viestinnän opiskelijoita – jäseniä meillä on yli tiedekuntarajojen aina ktm-tietotekniikan lukijoista viestintätieteilijöihin. Giga haluaa olla jatkossa rento ja helposti lähestyttävä! Enemmän hengailua, vähemmän hermoilua – niin opiskeluissa kuin vapaa-ajallakin.

No nyt on virallinen osuus takana ja tässä nykyisen puheenjohtajan terveiset: Hakekaa rohkeasti hallituspesteihin – tai oikeastaan hakekaa kerralla useampaan! 🙂 Hallitukseen voit hakea täysin vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteeseen matti.tilvis@student.uva.fi. Gigalla on ollut tapana ottaa hallitushakijoita vastaan myös itse syyskokouksessa, joten ilmestyhän Ravintola Brandolle tiistaina 4.11.2014. Paikalle saa (ja on suotavaa) toki ilmestyä, vaikka hallitukseen ei varsinaisesti hakisikaan.

Nähdään parin viikon kuluttua ja muistakaahan pysyä terveinä! 😉

Terveisin:

Matti Tilvis

Puheenjohtaja, Giga ry