Info

Illanvietot
Gigalaiset kokoontuvat epäsäännöllisen säännöllisesti viettämään iltaa yhdessä. Toisinaan tarjolla on myös mahdollisuus saunomiseen.

Palautetilaisuus
Gigan järjestämässä palautetilaisuudessa on mahdollista päästä antamaan ja kuulemaan opiskelijoiden palautetta viestinnän- ja tietotekniikan opetuksesta. Vuosittain palkitaan myös molempien tiedekuntien parhaiten suoriutuneet opetushenkilöt

Sitsit
Giga järjestää sitsejä yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa.

TEVI-kahvit
ovat tietotekniikan ja viestintätieteiden yksiköiden henkilökunnan sekä Tevin ja Gigan opiskelijoiden epävirallisia kahvitilaisuuksia, jotka järjestetään vuorotellen oppiaineiden kahvihuoneissa. Tervetuloa myös kaikki Tevistä kiinnostuneet! Kahvit järjestetään tavallisesti joka kuukauden ensimmäisenä torstaina.

Wappumölkyt
Gigan Wappumölkyt ovat vappuputken yksi suosituimmista tapahtumista! Mölkkyjä on järjestetty vuodesta 2007 alkaen.

Ystävänpäiväkeilaus
Uusimpia tapahtumiamme on helmikuinen keilailta, jossa opiskelijat ottavat mittaa toisistaan. Tapahtuma järjestetään Gigan jäsenille, mutta teeman mukaisesti saa radalle tuoda kaverinkin.

TwitchGiga
Gigalaisten pitämä livestream-tapahtuma. Kiinnostuneet vetäjät / osallistujat, olkaa yhteyksissä hallituksen puheenjohtajaan tai tiedottajaan!


Kiinnostaako SINUA tapahtumien järjestäminen ja Gigan tulevaisuus?

Ole siinä tapauksessa suoraan yhteyksissä hallitukseen (sähköposti tai facebook), niin etsitään sinulle jotain mukavaa tekemistä. Vaikka syksyn hallitushaku meni ohi, niin ei huolta, sillä apu ja uudet tuttavat kelpaavat aina!