Fuksille

Moikka kaikille uusille fukseille!

Me olemme ainejärjestö Giga ry. Giga on teknisen viestinnän opiskelijoiden oma ainejärjestö, joka tarjoaa yliopistoarjelle sopivaa vastapainoa.

Gigaan ovat tervetulleita kaikki Vaasan yliopistossa opiskelevat opiskelijat. Lähtökohtaisesti Gigan jäsenistö on koostunut Teknisen viestinnän koulutusohjelman, sekä Teknisen viestinnän maisterikoulutusohjelman (Tevi) opiskelijoista, joista tänä päivänä ainoastaan jälkimmäinen on uusien opiskelijoiden valittavissa. Kuitenkin koulutustarjonnan muututtua, Gigan jäsenistö on monipuolistunut ja nykyään Gigaan kuuluu opiskelijoita yliopiston jokaisesta koulutusohjelmasta.

Vastapainoa yliopistoarjelle Giga antaa esimerkiksi tarjoamalla jäsenistölleen kahvia ja teetä Gigan omalla G-pisteellä, joka sijaitsee yliopiston ainejärjestökäytävällä (joka tulee varmasti tutuksi kaikille). Vuosittain Giga järjestää erilaisia tapahtumia, kuten legendaariset Wappumölkyt ja myös perinteeksi muodostuneet Ystävänpäiväkeilaukset. Lisäksi, Giga järjestää muita rennompia illanviettoja esimerkiksi saunomisen, lauta- ja videopelien, sekä sitsien merkeissä. Parhaiten tietoa tulevista tapahtumista saa seuraamalla Giga ry:n Facebook-sivua (@gigary).

Rentouttavan vastapainon antamisen lisäksi Giga haluaa edistää ja tukea koulutusohjelmassa opiskelevien koulutusta. Tämä tapahtuu mm. vuosittaisen palautteen keräämisellä ja sen läpikäymisestä palautetilaisuudessa. Jos jokin askarruttaa mieltäsi, niin Gigan hallituslaiset auttavat mielellään kaikessa missä voivat. Hallituslaisten nimet ja sähköpostit löytyvät yhteistiedoista, mutta nopeiten saat vastauksen kysymykseesi pistämällä viestiä suoraan Gigalle Facebookin kautta.

Giga on myös oiva ainejärjestö lähteä mukaan järjestötoimintaan, sillä pienehkönä järjestönä äänesi ja ideasi pääsevät varmasti kuuluville ja lähdemme innolla mukaan uusiin ideoihin. Emme pelkää muuttaa nykyistä toimintaamme erilaiseksi.

Tervetuloa Vaasan yliopistoon ja nähdään syksyllä!

Terveisin

Giga ry:n hallitus