Gigan hallitushaku avattu

Syksyinen tervehdys niin kaikille uusille kuin vanhoillekin gigalaisille! Giga ry:n hallitushaku 2014 käynnistyy än-yy-tee NYT!

Tarjolla vastuuta, valtaa ja vapautunutta yhdessäoloa. Teknisen viestinnän ainejärjestö Giga on positiivisesti latautunut, aktiivinen ja erittäin sympaattinen ainejärjestö Vaasan yliopiston kampuksella.

Onko sinulla jäätävän hieno CeeVee, kokemusta järjestötoiminnasta sekä tietoa yhdistyksen käytännöistä? Hienoa, mutta tiedätkö: sitä et meillä tarvitse! Giga on jäseniään varten, ja siksi jokaisella jäsenellämme on mahdollisuus olla kehittämässä ja ylläpitämässä omaa ainejärjestöään taustastaan riippumatta. Giga-hallitus (Gigah) on paikka, jossa päätöksenteko tapahtuu!

Vuoden 2014 varsinainen hallituskokoonpano lyödään lukkoon yhdistyksen syyskokouksessa 4. päivä marraskuuta kello 16 alkaen Puuvillan kerhohuoneella kampuksen sydämessä. Hallitusvirkojen sekä hallituksen ulkopuolisten toimihenkilövirkojen määrä voi vielä tarkentua, mutta alustavasti haussa ovat:

– puheenjohtaja
– varapuheenjohtaja (yhdistetään aina johonkin toiseen hallitusvirkaan)
– sihteeri
– rahastonhoitaja
– tiedottaja
– koulutuspoliittinen vastaava
– projektivastaava
– yrityssuhdevastaava

…sekä toimihenkilöinä:
– päätoimittaja (Gigatus-verkkolehti)

Uusi hallitus valitaan siis marraskuun alussa, mutta kysymyksiä, yhteydenottoja sekä vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan tästä hetkestä lähtien! Sähköisesti minua voi lähestyä s-postiosoitteeseen (et voi) ja jos Facebookia käytätte, niin saa minut sielläkin kaveriksi lisäillä. Kaikista mieluiten tapaan ihmisiä kasvotusten, joten jos tunnistat minut kampuksella, niin vetäisehän hihasta ja tule juttelemaan! Melko usein (ja ehkä useammin kuin luennoilta) minut voi bongata G-pisteeltä. Tavataan siis siellä!

Giga-fukseille vielä erityistiedotus: Teille nykyinen hallituksemme järjestää ainutlaatuisen GPS-kahvittelu- ja seurustelutilaisuuden (GPS = G-Piste Sumpit) tämän kuun lopussa (tiistaina 29.10.). Tilaisuudessa infoillaan niin ikään myös hallitushausta. Olkaahan asian suhteen kuulolla – kutsun saatte pikapuoliin.

Lämmintä lokakuuta toivottaa:

Matti Tilvis
Puheenjohtaja, kauppatieteiden yo.
Gig@ ry